CURSUSAANBOD

Ontdek onze uitgebreide cursussen bij ACCT en perfectioneer uw tandheelkundige vaardigheden. Van fotografie en Digital Smile Design naar behandelingen van voortanden met porselein of composiet. Onze cursussen zijn in samenwerking met Karma en bieden u de kennis en praktische ervaring om uw behandelingen en resultaten naar een hoger niveau te tillen.

Doe mee met onze ervaren instructeurs en medecursisten en bereid uzelf voor op nieuwe uitdagingen in de tandheelkunde. Schrijf vandaag nog in en zet de eerste stap naar een betere toekomst in de tandheelkunde.

Anterior course

Bij voortanden komen alle aspecten van tandheelkunde samen. Vorm, kleur, symmetrie, harmonie, weefsel en nog veel meer spelen een cruciale rol bij het creëren van een prachtige glimlach. In deze hands-on cursus van vier dagen bereidt toonaangevend expert Bart Beekmans, met 20 jaar ervaring en internationale erkenning, u samen met zijn jonge tallentvolle collega’s voor op uitdagingen met betrekking tot voortanden in uw eigen praktijk. Na talrijke succesvolle edities sinds 2017 starten we in januari 2024 met drie nieuwe groepen. Kies de startdatum die het beste bij u past en werk samen met maximaal 12 medecursisten gedurende één vrijdag per maand aan uw vaardigheden. De cursus wordt gegeven op vier vrijdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Inschrijvingen voor de cursus in 2024 zijn nog steeds mogelijk.

Anterior course Young

Behandel je patiënten met lichte slijtage en een esthetische wens? Wil je hen graag op een eenvoudige en kosteneffectieve manier helpen, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je al gehoord van Digital Smile Design, maar heb je nog niet alle benodigde tools verzameld? Geen zorgen. Tijdens deze tweedaagse cursus begeleiden Freek Gols Linthorst en Deirdre Beekmans je bij het plannen en uitvoeren van behandelingen voor lichte tandslijtage en esthetische problemen. Ga aan de slag met (smartphone) fotografie, Digital Smile Design, beetverhoging en anterior ‘edge bonding’ en vergroot jouw mogelijkheden om je patiënten te kunnen helpen. 

CREATE – MULTILAYERING COMPOSIET MARATHON


Sinds 2010 geeft Bart Beekmans in samenwerking met 3M de zeer populaire Create Your Own Style hands-on cursus. Een 1-daagse cursus over het werken met composiet in multi-layers. De laatste jaren geeft hij deze cursus samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst.

De vernieuwde Create – cursus is een multi-layering weekend ( 2-daagse) waar we een aantal verschillende soorten multi-layer tanden gaan maken. Een hoekopbouw, een peg-lateral, een volledige veneer, een afgebroken tand en een verkleurde tand. Alle aspecten van het restaureren van voortanden gaan voorbijkomen. Dentine- en glazuurcomposiet, tints en opaquers, opbouwen, afwerken en polijsten, randlijsten en incisal-edges, oppervlaktestructuur en wellicht wat DSD.

Zeker een vervolg voor degene die ooit al een dagje multi-layering gedaan hebben, maar ook voor de tandarts die wil beginnen met het restaureren van voortanden is dit een uitermate geschikte cursus.

VAST EN VERTROUWD TEAM

Bart Beekmans

Esthetisch tandarts-implantoloog

Deirdre Beekmans

Esthetisch tandarts

FREEK GOLS LINTHORST

Esthetisch tandarts

Terugblikken

Anterior course young

Anterior course

VRAGEN?

WIJ HELPEN U GRAAG

ONZE MERKEN