OVER ONS

WELKOM BIJ ACCT

Wij zijn heel goed in het herstellen van uw gebit op een mooie, duurzame en zo natuurlijk mogelijke manier. Voortanden zijn onze specialiteit. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen: esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.  Wij willen u graag informeren over de tandheelkundige mogelijkheden die er zijn. Behandelen doen wij altijd met visie en een gedegen behandelplan.

ONZE FILOSOFIE

ALS HET MOOIER KAN,
MAKEN WIJ HET MOOIER

Al meer dan 30 jaar geven wij onze patiënten tandheelkundige zorg met als basis een gezonde mond en als toegevoegde waarde een fraaie lach: ‘als het mooier kan, dan maken wij het mooier’.

Met ons vaste en vertrouwde team kunnen wij de kwaliteit en de voorspelbare, persoonlijke zorg leveren die past bij uw eigen behandelplan.

WAAR WIJ VOOR STAAN

duurzaam

Duurzame tandheelkunde is ons doel. Wij streven naar een stralend en gezond gebit. Wij willen met met minimaal invasieve tandheelkunde een maximaal esthetisch resultaat. Zodat u uw mooie tanden uw hele leven kunt behouden.

vertrouwd

Het ACCT bestaat al meer dan dertig jaar. U kunt bij ons vertrouwen op een vast team tandartsen die gezamenlijk eigenaar zijn van de praktijk.  Zo zorgen wij nu en in de toekomst met elkaar voor gezondheid van uw gebit.

innovatief

Innovatie staat centraal in onze tandartsenpraktijk. We omarmen geavanceerde technologieën en behandelmethoden om de beste zorg te bieden aan onze patiënten.

PROFESSIONALS

VAST EN VERTROUWD TEAM

Bart Beekmans

Esthetisch tandarts-implantoloog

Bart Beekmans, tandarts-implantoloog, afgestudeerd in 1985 aan de Universiteit van Amsterdam. Oprichter en nu mede-eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde. Bart Beekmans werkte mee aan televisieprogramma’s als ‘Make me Beautiful’ en ‘Perfect’. Naast zijn werk in de praktijk geeft hij lezingen en cursussen, zowel nationaal als internationaal. Hij is oprichter en mede-eigenaar van White Implants Development Corp. Dit bedrijf ontwikkelde een innovatief zirconia implantaat systeem voor deesthetische zone. Sinds 2013 is hij voorzitter van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry. Bart Beekmans is getrouwd en heeft drie kinderen.

Deirdre Beekmans

Esthetisch tandarts

Deirdre Beekmans is een tandarts, gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Zij is in de zomer van 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen, waarna zij een jaar is gaan werken op Curaçao. Sinds 2018 is zij werkzaam bij het ACCT.

Deirdre is zeer actief op het gebied van nascholing, ontwikkelt zich op het moment verder in de aligner behandelingen. Zij geeft daarnaast hands-on cursussen aan tandarts-collegae op het gebied van tandheelkundige fotografie, facings (composiet en porselein), slijtage en behandelplanning.

“Als je me in mijn jeugd had gevraagd of ik tandheelkunde zou willen studeren, had ik zeker nee gezegd. Nu ben ik ontzettend blij dat mij de kans is geboden om in deze bijzondere praktijk te kunnen werken en in het vak te kunnen groeien. In de voetsporen van mijn vader.”

FREEK GOLS LINTHORST

Esthetisch tandarts

Freek Gols Linthorst is als tandarts gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Hij is in 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waarna hij zich uitgebreid heeft nageschoold in binnen- en buitenland op het gebied van cosmetische en restauratieve tandheelkunde. Sinds 2020 werkt hij bij het ACCT, waar hij nu mede-eigenaar is. Hij is mede-oprichter van het nascholingsbedrijf Karma Dentistry, en geeft inmiddels cursussen en lezingen aan collega-tandartsen in het binnen- en buitenland. Daarnaast maakt hij deel uit van de ledenraad van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT). Naast het werken als tandarts heeft Freek veel passie voor kunst. Hij tekent en schildert al vanaf zeer jonge leeftijd en gebruikt ook voor zijn lezingen vaak eigen illustraties.

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

ONZE MERKEN