IMPLANTOLOGIE

Een implantaat is een kunstwortel die kan worden gebruikt ter vervanging van een enkele tand of kies, of voor uw gehele gebit. Een implantaat kan een onderdeel zijn van een grotere constructie zoals een implantaat gedragen brug.

IN-HOUSE EXPERTISE

Tandarts Bart Beekmans plaatst sinds 1993 implantaten in de praktijk, zowel bij zijn eigen patiënten als op verwijzing van andere tandartsen. Hij is gespecialiseerd in implantaten in de esthetische zone (voortanden). Hij plaatst zowel titanium als zirconia (keramische) implantaten. Hij is medeoprichter en eigenaar van White Implants Development Corporation, een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van zirconia implantaten. Vanzelfsprekend is het type implantaat dat wordt gebruikt afhankelijk van de juiste indicatie. De verschillende mogelijkheden worden altijd met de patiënt doorgenomen.

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN