NATUURGETROUWE VULLINGEN

Met vullingen van composiet kunnen gesleten tanden of kiezen worden opgebouwd en kunnen gaatjes worden hersteld. Dit voorkomt verdere tandbederf en helpt tanden en kiezen hun vorm en functie te behouden. Bij het ACCT maken we vullingen die perfect aansluiten, zodat er minder eten tussen kan komen en makkelijker tussen de tanden schoongemaakt kan worden.

NATUURGETROUWE KLEUR

Voor het vervaardigen van vullingen werken wij uitsluitend met composiet. Dit is een tandkleurig materiaal. Een tand of kies die vakkundig met composiet is hersteld kan nauwelijks van een natuurlijke tand worden onderscheiden.

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN