TANDEN BLEKEN

Onder invloed van (donkere) kleurstoffen en leeftijd verliezen de tanden hun lichte kleur. Indien u niet tevreden bent met de kleur van uw tanden, is het bleken van de tanden een minimaal invasieve optie om de tanden een frissere aanblik te geven.

STRALEND WIT EN VEILIG

Bij het ACCT kunt u uw tanden op een veilige en niet belastende manier laten bleken. Wij werken met het beproefde Philips ZOOM bleekmateriaal waarbij u zelf uw tanden thuis kunt bleken. Naarmate je langer bleekt zullen de tanden lichter van kleur worden.

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN