KRONEN & BRUGGEN

Verschillende oorzaken zoals cariës, breuk, trauma of verlies van een tand/kies kunnen redenen zijn voor de keuze van een keramische kroon of brug. Een keramische kroon wordt zo natuurgetrouw mogelijk vervaardigd, zodat hij volledig opgaat in de rest van de tandboog. Bij een keramische brug kan de ruimte van een verloren tand/kies worden opgevuld. 

PARTIËLE KRONEN

Naast volledige keramische kronen en bruggen, vervaardigen wij veel partiële keramische kronen. Doordat keramiek tegenwoordig zeer goed kan worden gehecht aan eigen tandweefsel is er geen noodzaak meer om de gehele tand te beslijpen en kunnen wij veel minimaal invasiever te werk gaan. Het bewaren van meer eigen tandweefsel zorgt voor behoud van de vitaliteit van een tand en kan de levensduur van een tand fors verlengen. 

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN