ORTHODONTIE

Er zijn verschillende beugelbehandelingen mogelijk om scheve tanden recht te zetten. Door middel van vaste apparatuur of door middel van uitnemende apparatuur. Met een beugelbehandeling worden scheefstaande tanden recht gezet. Ook als er weinig ruimte is in het gebit, of de tanden en kiezen niet goed op elkaar passen, kan een beugel uitkomst bieden. Zo streven we naar een stralende glimlach.

Bij ACCT hebben wij verschillende orthodontische opties: 

  • 3M Clarity Advanced Brackets: dit zijn vaste keramische slotjes die wij op de tanden plaatsen. Deze beugel is niet uitneembaar.

  • IAS Clear Aligners of Spark Aligner bitjes zijn transparante bitjes waarmee op een bijna onzichtbare manier de tanden worden rechtgezet.

Welke orthodontische toepassing het beste bij uw mond past, lichten wij graag nader toe in een cosmetisch consult. 

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN