Porseleinen Facings

Facings zijn bij het ACCT flinterdunne schildjes van composiet of porselein die de voorkant van de tanden en/of kiezen bedekken. Facings zijn uit verschillende laagjes opgebouwd waardoor ze lijken op echte tanden. Voor iedere patiënt worden ze op maat gemaakt in de gewenste vorm en kleur.

Waarom zou u kiezen voor facings?

Facings kunnen vorm, kleur en grootte van de tanden verfraaien

Spleetjes tussen de tanden kunnen worden gesloten

Kleine/afgesleten tanden kunnen worden vergroot

PORSELEINEN FACINGS

Porseleinen facings worden voorbereid door de tandarts en in het tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Porselein is slijtvast en blijft ook naarmate het materiaal ouder wordt, zijn eigen natuurlijke esthetiek behouden.

Maak een afspraak en bespreek met ons de meest geschikte keuze op basis van uw individuele behoefte.

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN