SLIJTAGEBEHANDELINGEN

Slijtage is één van de meest voorkomende tandheelkundige problemen van deze tijd. Oorzaken zijn knarsen, klemmen en het veelvuldig gebruik van zuren, zoetstoffen en/of koolzuurhoudende dranken. Slijtage van de tanden en kiezen kan zorgen voor gevoelige tanden, pijn, afbrokkelende tanden, verlies van beethoogte en van functie.

COMPOSIET OF KERAMISCH

Er zijn verschillende manieren om slijtage te behandelen; met composiet of met keramisch materiaal. Dit hangt af van de mate van slijtage en de patiëntgebonden factoren. Wij streven naar de best mogelijke oplossing en adviseren u graag in onze praktijk. 

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN