MONDHYGIËNE

Een goede mondhygiëne is de basis voor een gezonde mond; het verlengt de levensduur van de tanden en kiezen aanzienlijk. Tevens heeft het directe invloed op de lange termijn gezondheid.
In onze praktijk staat mondhygiëne centraal. De mondhygiënisten van het ACCT-team zijn nauw betrokken bij elk behandeltraject en leggen samen met u de basis voor een gezonde en stabiele mondsituatie.

Esthetische tandheelkunde is meer dan alleen het hebben van een stralende glimlach. Daarom streven we naar een gebit dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zo gezond mogelijk is.

WAAROM KIEST U VOOR ACCT?

30 Jaar Ervaring

Bart Beekmans is sinds 1993 een specialist op het gebied van esthetische tandheelkunde. Samen met Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst zijn wij nog steeds voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde. Voortanden zijn dé specialiteit van onze praktijk. Bij voortanden komen alle aspecten van ons vak samen; esthetiek, gezondheid en functie met als resultaat een mooie lach.

Vertrouwd Team

Tandarts Bart Beekmans is in 1993 met het ACCT gestart. Het team bestaat momenteel uit de tandartsen Bart Beekmans, Deirdre Beekmans en Freek Gols Linthorst, allen eigenaar van het ACCT, mondhygienisten en assistenten. Een stabiel en vertrouwd team om u te helpen.

Duurzaam

Ons streven voor al onze patiënten is een mooie en gezonde lach voor nu en voor in de toekomst. Tanden en kiezen kunnen een leven lang meegaan, maar dan moet je er wel zorgvuldig mee omgaan. Goede mondhygiëne en minimaal invasief ingrijpen verlengen de levensduur aanzienlijk. Het ACCT helpt u daarbij.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

ONZE MERKEN